The Corner

Edegem

project-slider-next copy Created with Sketch.
project-slider-next Created with Sketch.

The Corner

Oppervlakte

123m²

Prijs

Vanaf: €355.000

UNIEKE NIEUWBOUWWONING IN CENTRUM EDEGEM

In het centrum van de gemeente Edegem bieden wij een schitterende nieuwbouwwoning aan, met gelijkvloerse garages en duplexindeling. De woning heeft een grote open leefruimte met terras en 2 slaapkamers. Door het uitgekiende ontwerp met grote glaspartijen vooraan en de aan de zijgevel biedt woning "The Corner" een panoramisch zicht op het bruisende leven op en rond het gemeenteplein.

Gelijkvloers bevinden zich 4 garages, waarvan 1 bij de duplex hoort, en de inkom tot de woning. De 1ste verdieping biedt een mooie open leefruimte met zithoek en terras vooraan, de keuken met voldoende kastruimte en een terras achteraan, en de wc. Op de 2de verdieping worden 2 slaapkamers en een badkamer, met inloopdouche en lavabo, voorzien. Ondanks de smalle perceelsbreedte krijgt u toch het gevoel een ruimere woning te betreden.

Door de gunstige ligging (gemeentehuis, markt en middenstand op wandelafstand) en het uitgekiende architecturale concept wordt het straatbeeld vernieuwd en opgewaardeerd. Aan de overkant van de woning krijgt u er nog zicht op groene ruimte bovenop.

START DER WERKEN: 15.10.2019.

Vanaf

€ 355.000

Meer over dit project

Meer informatie over dit pand?

Meer foto's van dit project

Ligging

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info