Punt aan de Laan

Mortsel

Verkocht
18%
project-slider-next copy Created with Sketch.
project-slider-next Created with Sketch.

Punt aan de Laan

UNIEKE NIEUWBOUW APPARTEMENTEN TE KOOP IN MORTSEL / BERCHEM.

FASE A (linkse deel) uitverkocht! In FASE B (rechts) nog 6 entiteiten beschikbaar!

In de Roderveldlaan te Mortsel, aan het einde van de gekende Fruithoflaan, werd het woonproject 'Punt aan de Laan' gerealiseerd. Op een groot perceel van 16.240m² worden 2 gebouwen ingepland, met open zicht, uitkijkend op de mooie parktuin, of met zicht op de Antwerpse skyline en het vliegveld.

Het kwalitatieve woonaanbod biedt een grote variatie: appartementen vanaf 75m² tot 137m. Volledig ingerichte appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, met grote raampartijen en een tuin of terras.

Ondergronds worden meer dan voldoende garageboxen, autostaanplaatsen en fietsenbergingen voorzien. Dit in combinatie met de uitmuntende ligging, en de ontsluiting met openbaar vervoer, maakt dat dit project de voordelen van een stadsomgeving combineert met de voordelen van de voorstad....

Bij aankoop dient steeds ook een autostaanplaats worden aangekocht!

U vindt gedetailleerde plans, lastenboek en prijzen op de website www.puntaandelaan.be. Bel of mail ons gerust voor plaatsbezoek.

Prijzen vatbaar voor verandering en exclusief kosten registratie, btw en notaris.

Meer informatie over dit pand?

Meer foto's van dit project

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info